Η Aldi παρουσιάζει σειρά Παιδικών Partywear για αυτά τα Χριστούγεννα

0

Πάρτε το πάρτι έτοιμο με την σειρά Aldi’s Children’s Partywear, διαθέσιμη στα καταστήματα και online από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Αλλά θυμηθείτε, όπως με όλα τα Specialbuys, μόλις φύγει, έχει φύγει!

Όταν πρόκειται για το πολύ σημαντικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι, οι γονείς μπορούν να προετοιμάσουν τα μικρά τους αστέρια πάρτι σε εμφάνιση που θα αγαπήσουν.

Τα αγόρια ηλικίας 3-12 ετών θα φανούν έξυπνα στο κλασικό κοντό μανίκι της Aldi, το Polo Shirt των παιδιών 100% βαμβακιού (£ 3,99) και τα παντελόνια Boys (£ 6,99), ενώ τα κορίτσια, ηλικίας 3-10 ετών, θα κάνουν λάμψη με τη βοήθεια αυτού του Glitter Party Φόρεμα – στα μεσάνυχτα μπλε και χρυσό – ή το φόρεμα Velvet Party (και τα δύο £ 5,99). Υπάρχει ακόμη και μια αξιολάτρευτη κομματιαία φούστα κοριτσιού (£ 4.99) με δύο στρώματα τούλι, διαθέσιμα σε ηλικίες 3-6 και πτυχωτή φούστα glitter για τις ηλικίες 7-12.

Κομψή για την κοιλιά της μπάλας, τα υπέροχα, λαμπερά παπούτσια κοριτσιών του Aldi (£ 6.99) θα προσθέσουν αυτή την απαραίτητη πινελιά Χριστουγέννων σε οποιαδήποτε στολή. Αυτά τα χαριτωμένα, διασκεδαστικά και πρακτικά Party Bags (£ 4,99) θα ξεπεράσουν τις εορταστικές εμφανίσεις με τα μοντέλα Unicorn, Flamingo ή Cupcake και θα κάνουν το τέλειο δώρο αυτά τα Χριστούγεννα.

Για μια εμφάνιση κοριτσιών που αγαπούν – οι Aldi μαζεύουν μικρούς κυνηγοί στυλ με αυτό το μοντέρνο σακάκι παιδιών βομβιστών (£ 7.99), σε μπλε herringbone δεμένη ή glitter terry δεμένη για τις ηλικίες 3-12.

Η σειρά διατίθεται σε καταστήματα σε εθνικό επίπεδο και σε απευθείας σύνδεση στη διεύθυνση www.aldi.co.uk στις 12 Νοεμβρίου, αλλά οι αγοραστές πρέπει να είναι γρήγοροι επειδή, όπως συμβαίνει με όλα τα Specialbuys, όταν φύγουν, έχουν φύγει!

Η σειρά Παιδικών Partywear διατίθεται σε καταστήματα και σε απευθείας σύνδεση από τις 12 Νοεμβρίου, ενώ τα αποθέματα διαρκούν

ΠΑΙΔΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΔΩΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ £ 8.99

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ £ 7.99

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ £ 6.99

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ £ 6.99

ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ £ 5.99

ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ £ 4.99

ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ £ 4.99

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ SS POLO SHIRT £ 3.99

Share.

About Author

Leave A Reply