Ένα κλασικό Χριστούγεννα το 2017; Οι Βρετανοί τρώνε σοκολάτα για πρωινό, ποτό στο brunch και κοιμούνται μπροστά στην τηλεόραση

0

Νέα έρευνα από το Sainsbury’s έχει υποδείξει τα πενήντα πράγματα που πραγματικά κάνουν ένα μεγάλο βρετανικό Χριστούγεννα, από τις εορταστικές φυσαλίδες το πρωί μέχρι την αναβολή στον καναπέ.

Πάνω από 2.000 άτομα ζητήθηκε από τον έμπορο λιανικής πώλησης να αναφέρει τα πράγματα που κάνουν τα τέλεια Χριστούγεννα στα νοικοκυριά τους και ο κατάλογος ήταν θαυμάσια διαφορετικός.

Η αφήγηση των τρομακτικών αστεριών αποδείχτηκε ότι ήταν ένα σίγουρο χτύπημα με τους Βρετανούς – όπως φοβερό gags γύρω από το τραπέζι των Χριστουγέννων εξασφάλισε το κορυφαίο σημείο των Χριστουγεννιάτικων παραδόσεων στα σπίτια πάνω-κάτω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα τρόφιμα και τα ποτά παραμένουν στο επίκεντρο της βρετανικής εμπειρίας των Χριστουγέννων: το ένα πέμπτο των Βρετανών θα έχει σοκολάτα για πρωινό στις 25 Δεκεμβρίου, ενώ το ένα τέταρτο θα απολαύσει το βράδυ καθώς και το μεσημεριανό γεύμα, το ένα τρίτο θα γλυκέψει λίγο πριν το μεσημέρι και ένα τέταρτο εμείς θα παραπονούμε ότι έχουμε φάει πάρα πολύ πριν βρούμε χώρο για λίγο περισσότερο.

Εορταστικές απογοητεύσεις – χάνοντας το τέλος της κολλητικής ταινίας, παραλαβή χριστουγεννιάτικων καρτών από ανθρώπους που έπεσαν από τη λίστα, πάρει και πάλι κάλτσες κάτω από το δέντρο και χρειαζόταν να αναπτύξουν “δώρο πρόσωπο” για ανεπιθύμητα δώρα – όλα έκαναν τον κατάλογο των πιο συνηθισμένων γεγονότων Χριστουγέννων σε ολόκληρο το έθνος.

Η έρευνα του Sainsbury για το τι κάνει το “Every bit of Christmas” εντόπισε επίσης τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο το έθνος την ημέρα των Χριστουγέννων. Ίσως να ήταν προβλέψιμη η παρουσία του τηλεθεατή, ειδικά όταν γκρεμίσαμε στον καναπέ, καθώς παρακολουθούσαμε κλασικά σε μεγάλη οθόνη όπως το A Muppets Christmas Carol.

Το ένα πέμπτο των Βρετανών θα παρακολουθήσει την Ομιλία της Βασίλισσας, ενώ ένα πέμπτο θα προσπαθήσει να αποδράσει μερικά επιπλέον χυλός από χήνα στο βράδυ μετά το μεσημεριανό γεύμα. Άλλες αγαπημένες εορταστικές δραστηριότητες περιλάμβαναν το μυστικό Σάββατο με τους συναδέλφους του, παρακολουθώντας τα φώτα των Χριστουγέννων που ενεργοποιούνταν και αφήνονταν να απολαύσουν το Santa και το Rudolph την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Η Sainsbury έχει γιόρτασε αυτές τις παραδόσεις σε μουσική μορφή στην διαφημιστική καμπάνια των Χριστουγέννων φέτος για να δείξει πώς είναι τα μικρά πράγματα που συναντώνται για να δημιουργήσουν την τέλεια εορταστική περίοδο και σημαίνουν ότι τα νοικοκυριά «ζουν καλά» τα Χριστούγεννα. Σε ένα τραγούδι που γράφτηκε από τον ράπερ και κωμικός Ben Bailey Smith – επίσης γνωστό ως Doc Brown, τα μέλη του κοινού γιορτάζουν την αγάπη τους για τις κορυφαίες παραδόσεις που αποκάλυψε η έρευνα.

Η Laura Boothby, επικεφαλής της Broadcast Communications στο Sainsbury, δήλωσε: “Τα Χριστούγεννα είναι κάτι μοναδικό για κάθε νοικοκυριό και όλοι έχουμε τις αγαπημένες μας στιγμές και παραδόσεις που μας βοηθούν να ζούμε καλά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Για να καταλάβουμε τι συνθέτουν ένα πραγματικά βρετανικό Χριστούγεννα, ρωτήσαμε το έθνος για τις μεγάλες και μικρές στιγμές που συνθέτουν τα Χριστούγεννα και τους έχουμε γιορτάσει στη φετινή εκστρατεία των Χριστουγέννων.

Από σοκολάτα και κροτίδες μέχρι βλαστούς και κολλητική ταινία, το Sainsbury’s μπορεί να σας βοηθήσει με όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε ένα Χριστουγεννιάτικο γεμάτο με όλες τις αγαπημένες σας παραδόσεις. Και πολλά από τα καταστήματά μας είναι ανοιχτά μέχρι αργά την παραμονή των Χριστουγέννων για εκείνους των οποίων τα Χριστούγεννα δεν θα ήταν τίποτα χωρίς ένα κατάστημα τροφίμων έκτακτης ανάγκης! ”

Η χριστουγεννιάτικη εκστρατεία του Sainsbury – η οποία διαθέτει πολλές από τις κορυφαίες παραδόσεις – θα εκπέμπει αέρα καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν καλής θέλησης (και κακά αστεία). Θα έχει επίσης κάποιες εμφανίσεις από κάποιες από τις προσωπικότητες που καταγράφουν καλύτερα τις χριστουγεννιάτικες στιγμές του έθνους.

Λέγοντας τα τρομερά αστεία κρακ

Χάνοντας το τέλος της Sellotape

Πτώση κοιτάζοντας μπροστά από την τηλεόραση κατά το απόγευμα των Χριστουγέννων

Συσκευασία δώρων την παραμονή των Χριστουγέννων

Πιθανότατα πριν το γεύμα

Παρακολουθώντας κλασικά φιλμ, όπως το Muppets Christmas Carol

Πάρτε μια κάρτα Χριστουγέννων από κάποιον στον οποίο δεν έχετε στείλει ένα

Λαμβάνοντας ένα ζευγάρι κάλτσες, και πάλι

Καταγγέλλοντας ότι έχετε φάει πάρα πολύ, στη συνέχεια πηγαίνετε για περισσότερα

Κλείσιμο τηλεοπτικών προγραμμάτων στον οδηγό τηλεοπτικών Χριστουγέννων

Με χριστουγεννιάτικο brunch και μεσημεριανό

Πρόσφατες αγορές τροφίμων έκτακτης ανάγκης

Παρακολουθώντας την ομιλία της Βασίλισσας

Πηγαίνετε για ένα μετά το μεσημεριανό με τα πόδια

Λέγοντας “Έχω ακόμα την απόδειξη αν δεν σας αρέσει” τουλάχιστον μία φορά

Μεγάλα κεφάλια που σκίζουν με χαρτί καπέλα

Έχοντας σοκολάτα για πρωινό

Προτιμώντας να αρέσουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα και να χρησιμοποιείτε το καλύτερο “δώρο”

Πίνοντας ζεστό κρασί

Αφήνοντας μια πίτα με καρυκεύματα, καρότο και πιείτε έξω για το Santa

Δημιουργία δημιουργίας με τα υπόλοιπα

Φορώντας τα καινούργια σας ρούχα Χριστουγέννων όλη την ημέρα

Γράφοντας τα Χριστουγεννιάτικα φύλλα μόλις εγκαίρως για την τελευταία θέση

Οδήγηση γύρω για να δείτε τα σπίτια που έχουν περάσει μεγάλο σε υπαίθριες διακοσμήσεις

Φορώντας ένα νεωτεριστικό χριστουγεννιάτικο άλτης την ίδια ημέρα

Ξεχόντας να επισημάνουμε τα δώρα και έχοντας καμία ιδέα για ποιοι είναι για

Εύρεση δημιουργικών κέντρων κρύβας για δώρα

Έχοντας να κάνετε ένα κατάστημα χονδρικής πώλησης Χριστουγέννων, επειδή δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε φαγητό και πίνοντας μερικά από τα νόστιμα λιχουδιές πριν από την ίδια την ημέρα

Τρώτε τουλάχιστον δύο δείπνα της Τουρκίας πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων

Παίζοντας μυστικό Santa με τους συναδέλφους εργασίας

Γράφοντας ευχαριστώ επιστολές

Βλέποντας τα φώτα που ανάβουν στο κέντρο της πόλης

Ξύπνησε από τα παιδιά στις 5:00 π.μ.

Χρησιμοποιώντας μια πραγματική cracker παξιμάδι

Προσπαθώντας να βρει ένα δώρο για τον μπαμπά, πάντα το πιο περίπλοκο άτομο για να αγοράσει

Αποστολή επιστολών λίστας Χριστουγέννων στο Σάντα

Βγάζοντας τις καρέκλες έκτακτης ανάγκης για το μεγάλο οικογενειακό γεύμα

Απολαμβάνοντας τη ζώνη στρατού Σωτηρίας στο κέντρο της πόλης

Ξεχνώντας όπου οι Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις εγκαταλείφθηκαν το προηγούμενο έτος

Μάχη πάνω από τις αγαπημένες σοκολάτες στο πλαίσιο επιλογής

Τρώγοντας λαχανάκια Βρυξελλών για πρώτη και μοναδική φορά φέτος

Επαναφορά δώρου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Χορεύοντας στο χριστουγεννιάτικο πάρτι εργασίας

Παίζοντας χαράδες ως οικογένεια

Φιλιά κάποιον κάτω από το γκι

Τρώγοντας ψητά κάστανα

Βρείτε ένα satsuma στο τέλος του αποθέματος

Τραβώντας με τους καταλόγους και περιστρέφοντας τα αντικείμενα που θέλετε

Πηγαίνοντας σε ένα σπήλαιο του Άγιου Βασίλη με τα παιδιά

Προσπαθώντας να πάρουν τα παιδιά για να κοιμηθούν την παραμονή των Χριστουγέννων

για ένα κλασικό Χριστούγεννα το 2017; Οι Βρετανοί τρώνε σοκολάτα για πρωινό, ποτό στο brunch και κοιμούνται μπροστά στην τηλεόραση

Share.

About Author

Leave A Reply