Γεια σας μητέρες από την Ελλάδα! Αυτό το τεράστιο σούπερ μάρκετ γιορτάζει!

0

Ο Lidl ζητά συγγνώμη για την αλεξίσθηση των χριστιανικών σταυρών από τη συσκευασία των τροφίμων μετά από «διακρίσεις»

Η αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl έχει ζητήσει συγγνώμη για την διάρρηξη των χριστιανικών σταυρών από τη συσκευασία της σειράς ελληνικών προϊόντων διατροφής.

Ο γερμανοί γίγαντας λιανικής πώλησης επικρίθηκε στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αφού οι αγοραστές διαπίστωσαν ότι οι σταυροί είχαν αφαιρεθεί σκόπιμα από την περίφημη Εκκλησία της Αναστάσης στη Σαντορίνη της Ελλάδας με τη συσκευασία της Eridanous.

Οι πελάτες πήραν στη σελίδα του Lidl στο Facebook για να εξαπολύσουν τον θυμό τους.

Η Daisy Matthews έγραψε: “Γιατί σβήνεις την πραγματικότητα από μια φωτογραφία;

“Αν υπήρχαν προϊόντα από τα ινδουιστικά, σιχτά, εβραϊκά ή μουσουλμανικά συμβαλλόμενα μέρη με τα σύμβολά τους που απεικονίζονται εκεί, δεν θα είχα πρόβλημα να τα αγοράσω.

“Ως χριστιανός αισθάνομαι πραγματικά πληγωμένος, διακριμένος, διαταραγμένος και απογοητευμένος που το κάνατε, αν δεν συμβαίνει, δεν θα ψωνίζω στο κατάστημά σας πια”.

Ο Steve West πρόσθεσε: “Γιατί έχετε πάρει τους σταυρούς από την κορυφή των ελληνικών εκκλησιών στη διαφήμισή σας;

“Υπάρχει κάποιος που θα σκεφτεί ότι προσβάλλει;” “Εχω, Έλληνες και πολλούς άλλους, σίγουρα δεν θα σε ξαναχρησιμοποιώ αν δεν αντιστραφείς αυτή την πολιτική”.

Ένας εκπρόσωπος της Lidl Ireland δήλωσε στην Independent.ie ότι το κατάστημα δεν προτίθεται να λάβει ιδεολογική άποψη.

“Λυπούμαστε ειλικρινά για οποιαδήποτε αδίκημα που προκλήθηκε από το έργο τέχνης στην γκάμα προϊόντων Eridanous και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι θα αναθεωρήσουμε το σχέδιο συσκευασίας το συντομότερο δυνατό.

“Δεν υπήρξε ποτέ η πρόθεσή μας και ποτέ δεν πρόκειται να εκφράσουμε οποιεσδήποτε ιδεολογικές ή πολιτικές απόψεις με τα προϊόντα ή τα προϊόντα μας”.x

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: “Έχουμε πουλάμε την πολύ δημοφιλής γκάμα Eridanous με τα προϊόντα της Lidl σε καταστήματα Lidl σε όλη την Ευρώπη εδώ και αρκετά χρόνια και, εκείνη τη στιγμή, η συσκευασία έχει παρουσιάσει διάφορα σχέδια. Είναι σαφές ότι έγινε σφάλμα κατά τη διάρκεια του τελευταίου επανασχεδιασμού των έργων τέχνης και αντιμετωπίζουμε αυτό ως προτεραιότητα. ”

Η σειρά Eridanous διατίθεται μόνο σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και περιλαμβάνει ελληνικά προϊόντα όπως φέτα, φιλέτα καλαμάρι, ελιές και βούτυρες.

Share.

About Author

Leave A Reply